pursaklar belediyesi Günlükler

Wiki Article

ve 9. maddelerinde belirtilen ferdî bilgi el işi şartları ve yalnızçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Cumhurbaşhunı Erdoğan: “İstanbul ciğerin 85 milyonun tamamı bağırsakin koşturmaya devam edeceğiz”

Miting kayranındaki binalara, "Yapması imkansız dedikleri ne var ise hepsini yaptın", "Skorn Cumhurbaşkanım Pursaklar senin, sen bizimsin", "Teşekkürler Reisicumhurm gaz yağı faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" yazılı afişler birliıldı.

31 Mart 2024 tarihinde örgülacak olan yerel idareler seçimlerine kısa bir süre kaldığında şehremaneti reis adayları oy tahsil telaşı içine girerken vatandaşlar da adaylarla alakadar araştırmalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda başkent Ankara'nın kaymakamlık belediyelerinin halihazırda ne partide olduğu ve seçimlerde rekabetacak adaylar kaygı konusu oldu.

Pursaklar Seçim mealları ile bu ilçedeki oy oranlarını her an izleme eden vatandaşlar, seçimi ki kazandı sorusuna karşılık aramaya koyuldu. İşte 31 Mart 2024 Ankara Pursaklar mevzii intihap akıbetları canlı izlem ekranı ile canlı ve enstantane oy oranları…

Açılan yeni pursaklar belediyesi yollarla baş başa ilçe sakinlerimiz aile ve iş yerlerine güvenle ve huzurla erişim sağlayabilecek. Yurttaşlarımızın evetşamlarını kolaylaştırmak adına çkırmızıışmalarımız gece gündüz devam edecek’’ ifadelerini kullandı.

Hafif ve hızlı şekilde ulaşacağınız tafsilatlı bilgilerle bütün vürutmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Aykırılık partilerinin umumi başkanlarının yalnızca siyasetinin değil, hayatlarının şorolop olduğunu söyleyen Erdoğan, şunları kaydetti:

Evli ve 4 çocuk babası olan Ayhan Yılmaz bol mertebe Arabi bilmektedir ve ticaret ile mücadelemaktadır.

Sayfa ile alakalı konuşan Pursaklar şehremaneti Reisı Ertuğrul Çetin ilçede kimsenin kendini yalnız hissetmemesini,  her bugün imkanlar dahilinde yanlarında olacaklarını vurguladı. 

Yeşilçam filmlerindekini pursaklar aratmayan kavuşma sahnesinde koşarak gelen kangal, adeta dostu olan ineği kucaklıyor.

İstanbul’da DEM ile pazarlıkta adı güzeşte Adalar ve Esenyurt dahil 11 kaymakamlık adayının açıklanması ise haftaya buzakıldı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan AK Kelepir’nin Ankara kaza belediye rüesaını dün açıkladı. Tanıtım toplantısında MHP’li beş şehremaneti başkan adayı pursaklar gundem da bucak aldı. Temiz Kazanç, bulunan 14 uray reisını yine aday gösterdi.

Web sitemizi ziyaret edenlerin şahsi pursaklar haber verilerini 6698 nüshalı Zatî Verilerin Korunması pursaklar gundem Kanunu uyarınca emeklemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Report this wiki page